Skip to content

14 dagen retourgarantie

Op alle artikelen heb je 14 dagen retourgarantie, vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Uiteraard mag je het artikel bekijken en passen. Na de termijn van 14 dagen is de koopovereenkomst definitief. Alle artikelen die we verzenden hebben we vooraf uitgebreid gecontroleerd. Er gaan in principe dan ook geen beschadigde stukken de deur uit. Mocht een artikel toch beschadigd zijn, dan verzoeken we om direct na ontvangst contact op te nemen via info@birbyroy.nl

Wil je een artikel terugsturen, dan gelden de volgende regels:

  • Binnen de termijn van 14 dagen terugsturen
  • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel en de artikelen moeten in de originele verpakking zitten
  • Kom bij ons in de winkel om het artikel te retourneren
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt/gedragen/gewassen en onbeschadigd
  • Vertel of voeg altijd het volledig ingevulde retourformulier bij je retourartikel toe, inclusief de reden van retour of ruiling.

Retouradres:

Bir By Roy
T.a.v. Retouren Webshop
Gronausestraat 1243
7534 AJ Enschede

Je kunt je bestelling retourneren in onze winkel in Glanerbrug. Neem in dat geval het ingevulde retourformulier mee. Terugbetaling zal geschieden op de wijze hoe het artikel betaald is.

Kleur of maat ruilen

Een artikel net te klein of te groot? Het kan best zijn dat de juiste maat nog op voorraad is in onze winkel. Mail dan altijd even naar info@birbyroy.nl of bel met 053-4787409.

Alle artikelen kunnen bij ons binnen 14 dagen geruild worden. De retourzendkosten zijn voor eigen rekening.

Vragen?

Stuur een e-mail naar info@birbyroy.nl
We helpen je graag verder!

Terugbetaling

Bir By Roy zorgt ervoor dat het betaalde bedrag van een retourartikel zo snel mogelijk wordt teruggestort op de door jou aangegeven rekening. Dat doen we uiterlijk binnen 7 dagen.

Back To Top