Skip to content

BIR by ROY is opgericht in 2018 door Roy en Birgith

De eerste 3 jaren hebben we ons alleen gericht op eigentijdse mannenmode onder de naam ROY. GENTS&MORE. Na 3 succesvolle jaren hebben we besloten ons vanaf het najaar van 2021 eveneens te gaan richten op damesmode en zo is de naam BIR by ROY ontstaan.

BIR by ROY staat voor inspireren en persoonlijke aandacht. Dit is terug te zien in onze collecties en de mix van mooie bekende merken. De sfeervolle winkel en etalages zijn met veel zorg en aandacht ingericht.

Het is onze passie en uitdaging, of je nu onze winkel of onze online catalogus bezoekt, je persoonlijk te inspireren en adviseren.

Bij ons in de winkel kun je onder het genot van een heerlijke kop koffie, cappuccino of een lekker glaasje wijn met iets lekkers erbij, zelf ongedwongen shoppen en zo nodig helpen we je graag.

Op onze website presenteren we in een online catalogus onze gehele collectie zoals deze in de winkel hangt. Op deze manier kun je je thuis laten inspireren door onze met zorg samengestelde collecties.

Heb je interesse of vragen over een bepaald product dan kunnen we je verder helpen d.m.v. een belletje, Email, WhatsApp, Instagram en Facebook of kom gezellig bij ons langs in de winkel want dat vinden we natuurlijk het allerleukst!

Door onze jarenlange ervaring in de modebranche maar ook door onze jaarlijkse bezoeken aan internationale modebeurzen en mooie steden kunnen we je helpen bij het vinden van de perfecte trendy outfit.

LOVE TO SEE YOU.

Blijf op de hoogte

meld je aan op onze nieuwsbrief

Back To Top